29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yıldönümü Seydikemer ilçesinde Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma töreni ile kutlandı.

Seydikemer’de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenine Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mehmet Şenyiğit, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, siyasi parti temsilcileri, idari amirler, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Törende anıta Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz çelenklerini sundu. Çelenk sunulmasının ardından tören,  saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi. Törenin ardından Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu makamında, Başkan Otgöz’le birlikte tebrikleri kabul etti.

Esnafa bayrak dağıtıldı

Seydikemer Belediyesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı münasebetiyle ilçe merkezindeki esnafa belediye zabıta ekipleri tarafından Türk bayrağı dağıtıldı.