Başkan Yakup Otgöz, ve beraberindeki heyetle 1974 Kıbrıs Gazisi Durmuş Meltem’in ailesine ziyaret

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve beraberinde Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, Demirler mahalle muhtarı Ali Girgin, Zabıta Müdürü Halil Ayat, Sosyal İşler ve Kültür Müdürü Nurdan Ünlükal, ile birlikte 1974 Kıbrıs gazisi Durmuş Meltem’in Eşini ve Oğullarını ziyaret ederek gaziler gününü kutladılar.

Başkan Yakup Otgöz, Seydikemer Demirler mahallesinde yaşamış ve 13 Ağustos 2016 yılında beş yıldır tedavi gördüğü kansere yenik düşerek yaşamını yitiren Kıbrıs gazisi 62 yaşındaki Durmuş Meltem’in eşini ve oğullarını bu anlamlı günde yalnız bırakmayıp hem gururlarını, hemde acılarını paylaştı. Onların istek ve taleplerinin olup olmadığını soran Başkan Yakup Otgöz, gazi eşine Türk bayrağı ve Kuran-ı kerim hediye etti.

Gazi ailesinin taleplerini dinleyen başkan gazimizin eşi Sevim Meltem ve oğullarına birbirimize sarılacağız." ifadesini kullandı. Başkan Yakup Otgöz, gaziler ve şehitler günlerinin kalplerin, gönüllerin birbirine yaklaşmasına vesile olduğunu vurguladı.

"Onlarla gönül bağımızı güçlendirmeye, taleplerini karşılamaya devam edeceğiz." diyen Başkan Otgöz, her zaman şehitlerimizin ve gazilerimizin emanetleri anne ve babaları ile yakınlarının emrinde olduğunu vurguladı.

Ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri belirten ailemiz acılarını paylaştığı, bu anlamlı günde destek olduğu ve ziyaret ettiği için Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.