Başkan Yakup Otgöz, “Uluslararası sporcuları ve yönetimini bölgemizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz.

Bölgemizde gerçekleşen Likya Yolu Ultra Maratonu heyecanına ortak olduk. Uluslararası Likya Yolu Ultra Maratonu 2.Etabı (Seydikemer-Kaş) öncesi bölgemizde konaklayan sporcu ve organizasyon yöneticilerini, Seydikemer Kaymakamı Hakta Gökçekuyu ve Belediye Başkanımız Yakup Otgöz beraberindeki bir heyetle ziyaret etti.

Bölgemiz için önemli

Boğaziçi mahallesi Bakacaklar mevkiisin de konaklamak için kurdukları kamp alanında heyecanlarına ortak oldukları yöneticiler ve koşucuları ziyaret eden Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız bir süre sporcularla sohbet ettikten sonra doğa ve sporu birleştiren uluslararası bu etkinlik hakkında yöneticilerle fikir alışverişinde bulundu. Başkan Yakup Otgöz, “Uluslararası sporcuları ve yönetimini  bölgemizde ağırlamaktan dolayı mutluyuz. 250 ulusal ve uluslararası koşucunun katıldığı bu organizasyonun bölge tanıtımına da katkı sağlayacağı düşüncesindeyiz. Yaşadığımız bölgenin güzelliklerini keşfedecek oldukları için sporcularımız çok şanslı, bizlerde öyle tabi, şehrimizin gizli cennetlerini ulusal ve uluslararası camiada ne kadar çok tanıtabilirsek bizim için o kadar iyi, bu tür etkinlikler ve organizasyonlar hakkında çalışmalar yapıyoruz. Heyecanlarına ortak olduğumuz sporcularımıza ve yöneticilerimize Seydikemer halkı adına başarılar dilerim.” dedi.

Likya Yolu Ultra Maratonu koşucu ve yöneticileri ziyaretinde Kaymakamımız ve Başkanımız Yakup Otgöz’e, Boğaziçi Mahalle Muhtarı Yusuf Yüreğil, Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Mehmet Kara ve Zabıta Müdürü Halil Ayat eşlik etti.