Vatandaşlarımız şehrin sakini değil sahibidir. Bizlerde şehrin asıl sahipleriyle bir araya gelerek fikirlerine başvuruyoruz.

Mahalle ziyaretleri devam ediyor

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Eczacı Salih Gümüş, Seydikemer Ak Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri Murat Demir, Tezcan Marangoz, İsmet Saraç ve Arif Yıldız ile birlikte mahalleleri gezerek vatandaşların arz ve taleplerini yerinde dinledi.

Başkan mahalle ziyaretleri kapsamında, Bayır, Çökek, Dere, Kayacık ve Çatak mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Seydikemer halkının söz sahibi olması adına mahalle ziyaretlerinin önemine değinen Başkan Yakup Otgöz, "Mahalle gezilerimizi düzenleme amacımız, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, isteklerini taleplerini dinlemek, ilçemize ve bölgelerine yapılacak çalışmaların süreçlerini anlatmaktır. Bununla beraber yapılmış olan çalışmalar hakkında da fikir alış verişinde bulunuyoruz. Yapılan çalışmalarda eksiklikler varsa onları yerinde tespit ediyor ve çözüm arayışı içerisine giriyoruz. Her zaman söylediğim gibi vatandaşlarımız şehrin sakini değil sahibidir. Bizlerde şehrin asıl sahipleriyle bir araya gelerek fikirlerine başvuruyoruz.” dedi.

2018 yılının Seydikemer ilçesi için yatırım yılı olacağını belirten başkan, yapılan ve yapılacak çalışmaları, attıkları adımları vatandaşlarına anlatma yolu olarak bunu tercih ettiklerini belirtti. Bu sayede hem onların sorunlarını dinleme imkanı bulduklarını, hem de yapılan hizmetler ile ilgili bilgi sahibi olmalarına imkan sağladıklarını söyledi. Seydikemer’i güzel günlerin beklediğini ifade eden ve hizmetlerin vatandaşlara ulaşması için gerekli her türlü çalışmaların yapıldığını belirten Başkan Otgöz, vatandaşlara gösterdikleri sabırdan ve anlayışlarından dolayı teşekkür etti.

Vatandaşlar, seçim olmamasına rağmen ilçenin daha iyi gelişmesi için çözüm arayışı içerisinde olan başkan ve beraberindekilere ayrıca teşekkür etti. Çalışmaları takip ettiklerini ve ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren mahalle halkı mahallelerine yapılan çalışmalardan dolayı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Okunma Sayısı: 1966