Başkanımız ve Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, parke taşı döşeme çalışmaları yürütülen Menekşe Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Otgöz, parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceledi

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, parke taşı döşeme çalışmaları yürütülen Menekşe Mahallesi’nde incelemelerde bulundu.

Başkan Otgöz, ilçe belediyesi olarak toplam 65 mahalleye birden hizmet vermeye çalıştıklarını hatırlatarak, “65 mahallemizin her bir alanında, her bir metrekaresinde elimizdeki imkanlarla çalışmalarımızı yoğun bir şekilde devam ettiriyoruz. Bunlardan bir tanesi de Menekşe Mahallemizdeki parke taşı döşeme çalışmalarıdır.” dedi.

Mahallelerin dağınık olmasına rağmen vatandaşlarına hizmet götürme gayreti içerisinde olduklarını  ifade eden başkan Otgöz, “Vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirerek takiplerini yapmak bizlerin görevidir.” dedi.

Şuanda bir çok mahallede hizmetlerinin devam ettiğini söyleyen başkan, kışın gelmesinden dolayı hizmetleri olabildiğince hızlıca sonuçlandırmaya çalıştıklarını ifade etti. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz yaptığı açıklamada; “Şuanda ilçemizdeki bir çok mahallemizde hizmetlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımıza verdiğimiz sözleri yerine getirme gayreti içerisindeyiz. Menekşe Mahallesi’ndeki parke döşeme çalışmalarını hızlandırdık. Bu anlamda Fen işleri ekiplerimize teşekkür ediyorum. İlçemizin hayli geniş ve dağınık olmasına rağmen ekiplerimiz büyük bir gayretle çalışmalarını sürdürüyor. Bir yandan stabilize yol çalışmalarını yapan ekiplerimiz bir yandan da yollara kilitli parke taşı döşeme çalışmalarına devam ediyor. Dolayısıyla, buradaki amacımız; kış daha çok bastırmadan, vatandaşımızın yaşamış oldukları yada yaşayabilecekleri sıkıntıları minimize etmek, azaltmaktır. Bununla birlikte vermiş olduğumuz hizmetlerin kalitesi de çok önemlidir. Çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarımıza verdiğimiz hizmetlerin hem kalitesini görüyor, hemde kontrol ediyoruz.  Burada, tabi sadece yol değil, park ve bahçeler ile temizlik işleri ekiplerimiz de dahil tüm birimlerimizle birlikte bölgemize hizmet üretmeye devam ediyoruz” diye konuştu.

İnceleme gezisinde bulunan Menekşe mahalle muhtarı Fatih Köymen 'den de mahallenin durumu ile ilgili bilgi alan başkan Yakup Otgöz, inceleme esnasında çevrede bulunan vatandaşlarla da görüşerek Menekşe mahallesine yapılan ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi.