Fethiye’nin ilk ve tek boksörü Sezer Olpak Rus asıllı Ukraynalı Boksör ile yaptığı maçta beraber kalarak tur atladı.

Seydikemer li boksörümüz 24 yaşındaki Sezer Olpak  Belorus ta ringe çıktı. Aynı zamanda Boks Antrenörü olan Olpak 21.11.2017 tarihinde ilk maçına çıkarak İlçemizi ve Ülkemizi temsil etti. Rus asıllı Ukraynalı Boksör ile yaptığı maçta berabere kalarak tur atlayan Olpak’a bir destekde Belediye Başkanı Yakup Otgöz’den geldi.

Başkan Otgöz İlçemizin gurur kaynağı olan boksörümüzü tebrik ederek “Profesyonel boksörümüzü bu başarısını devam ettirebilmesi için elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz. Sporcumuzun daha büyük başarılara imza atması Seydikemer li olarak bizi onurlandırır ve gururlandırır” dedi.

Yardımlarından dolayı teşekkür eden  profesyonel boksörümüz  Sezer Olpak Başkan Otgöz’ e forma hediye etti.