Mutlulukları Bizim İçin Önemli

3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Seydikemer Belediyesi işbirliğiyle Özel Seydikemer Rehabilitasyon Eğitim Merkezi tarafından bir etkinlik düzenlendi.

Rehabilitasyon Eğitim Merkezi önünde gerçekleştirilen atkinliğe Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer Ak Parti İlçe Başkanı Eczacı Salih Gümüş,  bazı birim müdürleri ve engelli vatandaşlar ile aileleri katıldı. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü vesilesiyle Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kayacık mahallesinde annesiyle birlikte yaşayan engelli bir vatandaşa  tekerlekli sandalye hediye etti.  Bu önemli ve özel günde açıklama yapan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Zorluklar içerisinde hayatlarını devam ettirmeye çalışan engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine az çok demeden destek olmaya çalışıyoruz. Mutluluklarına ortak olmak çok güzel bir duygu. Bizim tek amacımız engelli vatandaşlarımızın mutlu olmasını sağlamak ve gözlerindeki o mutluluğu hissedebilmektir.” dedi.