Seydikemer Belediyesini Türkiye Açık Savate Şampiyonasında temsil eden başarılı sporculara Belediye Başkanı Yakup Otgöz, madalya ve ödül verdi.

Başarılı Sporculara Ödül

Dodurga Mahallesindeki  Gözlükuyu Camii imam hatibi olan, aynı zamanda Kick Boks ve Savate Antrönörü Cemal Genç’in yetiştirdiği 4 öğrenci, İstanbul’da düzenlenen 2017 Türkiye Açık Savate Şampiyonasına katıldı. Dört sporcuyla Seydikemer Belediyesi adına katılan genç yetenekler, başarılarından sonra ilk olarak Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü ziyaret etti. Başkan Yakup Otgöz, başarılı sporcuların Seydikemer’i  en iyi şekilde temsil ettiklerini ve bununla gurur duyduklarını ifade etti. Başkan Otgö, “ Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması gerekmekte, bu da onların spor yaparak, sosyal etkinliklerde yer almasıyla mümkün olacaktır. Biz belediye olarak gençlerimizin sağlıklı spor yapabileceği alanlar yapma gayreti içerisindeyiz. Gençlerimizin geleceklerini inşa etmelerine, sağlıklı bir birey olarak yetişmelerine ne kadar yardımcı olabilirsek, genç kardeşlerimiz için bir o kadar iyi olacaktır. İlçemizde yetişen sporcularımız başarılarıyla şehrimizin adını duyurmaktadır. Ben başta Cemal Genç kardeşimiz olmak üzere tüm sporcularımıza başarılar diliyorum. Onları gönülden tebrik ediyorum. Bizler her zaman sporcularımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz.”dedi.

Türkiye Açık Savate Şampiyonası katılan başarılı genç sporcuları; Zeki Öztürk birincilik, İlayda Yontaç birincilik, Arzu Melda Koyar birincilik ve Orhan Menteş ikincilikle şampiyonadan başarıyla ayrıldı.