Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ,Başkan Yardımcıları Ramazan Kaynak ve Mustafa Karakuş her fırsatta halk pazarını ve ilçe esnaflarını ziyaret ederek vatandaşın sorunlarını dinlemeye devam ediyorlar.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Cuma günleri ilçe merkezde kurulan halk pazarını ziyaret edip esnaflar la sohbet etti. Başkan Otgöz”Gerek ilçe esnafımız, gerek pazarcı esnafımız olsun sorunlarını dinleyeceğiz. Sorun varsa çözmeye çalışacağız. Bu durumda hem ilçe halkımız hem de esnafımız kazanacak. Esnafımızın verdiği güzel hizmeti görmek de bizleri mutlu edecektir “ dedi. Sebze ve meyvelerini satmaya gelen pazarcı esnafı ise Başkan Otgöz’e teşekkür etti.

İlçe merkezde yaya olarak esnaf ziyaretlerini devam ettiren Başkan Otgöz  hayırlı işler temennisinde bulunarak, esnafın istek ve şikâyetlerini dinledi. Ziyareti sırasında vatandaşlar da sohbet eden Başkan Otgöz tüm İstekleri not aldırarak biran önce hayata geçirilmesi talimatını verdi.