Mahalle sakinleri çalışmalarından dolayı başkan OTGÖZ'e teşekkür etti

Seydikemer Belediye ekipleri stabilize yol çalışmaları Bekçiler Mahallemizde devam ediyor.

Mahalle ve sokakların güzel bir görünüme kavuşması için gece gündüz demeden çalışan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tüm hızıyla mahalle yollarını kışa hazırlamaya çalışıyor. Mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında açıklamada bulunan Başkan Otgöz, “Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda Fen işleri müdürlüğümüz aktif bir şeklide görevlerini sürdürmektedir. Mahallelerimizin eksikliklerinin giderilmesi, yapılan planlamalara göre ve en önemlisi hava koşullarına göre eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Her zaman dile getirdiğimiz gibi ‘Seydikemer de yolu bozuk bir tek mahalle kalmayacak’ ifademizi hayata geçirme çabası içerisindeyiz. Ekiplerimiz gerekli görüldüğü zamanlarda gece gündüz demeden, mesai kavramının olmadığı bir çabayla çalışmalarına devam etmektedir” dedi.

Seydikemer Belediyesinin yaptığı çalışmalardan duydukları memnuniyetleri dile getiren mahalle sakinleri "Belediyemizin çalışmalarından çok memnunuz. Belediyemiz yolumuzu asfaltımızı yapıyor daha yapılması gereken çok yerlerimiz var, bunları da zamanı gelince, planlama dahilin de belediyemiz tarafından yapılacağına inanıyoruz dedi.”

Yapmış olduğu hizmetlerden ve asfalt çalışmalarından dolayı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e ve belediye fen işleri ekiplerine teşekkür ediyoruz dedi.