BAŞKAN’IMIZ YAKUP OTGÖZ’Ü KARŞILARINDA GÖREN SÜRÜCÜLER ŞAŞIRDI


BAŞKAN’IMIZ YAKUP OTGÖZ, YAYA ŞERİDİNİ ‘KIRMIZIYA’ BOYADI

 

SEYDİKEMER DE ‘YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ’ DEDİ

 

İçişleri Bakanlığı tarafından yaya önceliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla başlatılan ‘Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ projesine Seydikemer de destek verdi. Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, uygulama kapsamında yaya şeridindeki beyaz çizgilerden birini temsili olarak kırmızıya boyadı

 

///

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 2021 yılı süresince yürütülecek olan ‘Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ etkinliği Seydikemer’de de karşılık buldu. Trafikte yayaların geçiş üstünlüğüne dikkat çekmek amacıyla başlatılan ‘Yayalar Kırmızı Çizgimiz’ projesi kapsamında Seydikemer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kıncılar Akbük Mahallesi Ortaokulu önünde etkinlik düzenlendi. Etkinliğe Seydikemer Kaymakamı Ayhan Yazgan, Seydikemer Belediye Başkan’ımız Yakup Otgöz, İlçe Jandarma Komutanı Sadık Çetin, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San ve öğrenciler katıldı.

 

BAŞKAN’IMIZ YAKUP OTGÖZ’Ü KARŞILARINDA GÖREN SÜRÜCÜLER ŞAŞIRDI

Öğrencilerin trafik kurallarına uyulması gerektiği yönünde pankart açarak eşlik ettiği etkinlikte renkli görüntüler oluştu. Yoldan geçen sürücülere düdük ve maske veren Belediye Başkan’ımız Yakup Otgöz, ayrıca çikolata ikramında da bulunup trafik kurallarına uyulması konusunda uyardı. Başkan’ımız Yakup Otgöz’ü karşılarında gören sürücüler ise kısa bir şaşkınlık yaşadıktan sonra Başkan’ımız Yakup Otgöz’e teşekkür ettiler.

 

“YAYALAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ!”

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan projeye destek verdiklerini ve trafikte yayaların öncelikli olduğunu kaydeden Başkan’ımız Yakup Otgöz, ‘Yayalar kırmızı çizgimiz!’ dedi ve daha sonra yaya şeridindeki beyaz çizgilerden birini temsili olarak kırmızıya boyadı.

 

 


Okunma Sayısı: 1631