Seydikemer Belediyesi yol çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor.


Seydikemer Belediyesi yol çalışmalarını hız kesmeden devam ediyor. Mahalle mahalle, sokak sokak, yol çalışmalarını aralıksız sürdüren fen işlerine bağlı ekiplerin Döğer mahallesindeki yol çalışmaları devam ediyor.

Yaklaşık 1,5 km'lik eski asfaltı söken ekipler dar olan yolu genişletiyor. Döğer ile Çamurköy mahallelerini birbirine bağlayan yolun alt yapısı bittikten sonra kilitli parkey döşenecek.

Yıllardır yol özlemi çektiklerini belirten Ömer Karadere "yıllardır bu yolumuzun yapılmasını ve genişlemesini istiyorduk. Yolun İki tarafında'da yerim var. Önemli olan yolun genişlemesi yapılması, arazimden ne kadar giderse gitsin hiçde önemi yok yeterki yol olsun. Başkanımız çalışıyor, ekip güzel bu yol tüm mahalleleri birleştiren ara yol, bir anayol kadar değeri var" dedi.

Aza Aktay'da "belediyemize teşekkür ediyoruz. Başkanımız çalışıyor, ekibide iyi. Yıllardır beklediğimiz yolda çalışmalar devam ediyor" dedi

Fen işlerine bağlı ekiplerin 4 ayrı koldan yol çalışmalarına aralıksız devam ettiğini belirten Seydikemer Belediye başkanı Yakup Otgöz, "yol çalışmalarımız ekiplerimizce devam ediyor. Döğer mahallemizi Çamurköy mahallesine bağlayan aynı zamanda Arsa ve Bağlığaç mahallerimizinde kullandığı yolun eski asfaltını sökerek, dar olan yolu genişletiyoruz. Alt yapısının bitiminde Kilitli parke döşeme işlemine geçilecek. Zamanla ve program çercevesince girilmeyen diğer yollarımızıda bir bir yapacağız. Hiç kimsenin kuşkusu olmasın" dedi.


Okunma Sayısı: 1401