Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Sivil Toplum Kuruluşlarına ziyarette bulundu.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Karakuş, Mustafa Ali Türkan, Ramazan Kaynak ve Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş ile birlikte Seydikemer Esnaf Odası Başkanı Harun Sağır, Seydikemer Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Hadi Çakıroğlu, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak ve Seydikemer Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven’i ziyaret ederek Sivil Toplum Kuruluşları’nın taleplerini dinlediler. Büyük ilgi ile karşılanan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bu ziyaretlerde Sivil Toplum Kuruluşları’nın taleplerini bir bir not ederek, yakın takipçisi olacaklarını ifade ederek gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı tüm Sivil Toplum Kuruluşu Başkanlarına teşekkür etti.

Okunma Sayısı: 1991