Seydikemer’in hasretle beklediği Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binası’nın temel atma töreni coşkulu bir şekilde yapılmıştı.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ün uzun uğraşları sonucu Seydikemer Hükümet Konağı ve Belediye Hizmet Binası’nın temel atma töreni 18 Mart 2019 tarihinde gerçekleşmişti. Bugünden sonra çalışmalar tüm hızıyla devam ederken; Hükümet Konağı ve Seydikemer Belediye Hizmet Binası’nın en kısa sürede bitireleceği öğrenildi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçemize katkılarını esirgemeyen, İlçe için gece gündüz çalışan Ak Parti Muğla Milletvekilleri Yelda Erol Gökcan, Mehmet Yavuz Demir, Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete, Seydikemer Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, 21’inci, 22’inci, 25 ve 26’ıncı Dönem Muğla Milletvekili Hasan Özyer, 26’ıncı Dönem Ak Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk ve Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş’e teşekkür etti.