Seydikemer Belediye Meclisi, ‘Barış Pınarı Harekâtına’ destek vermek amacıyla olağanüstü toplandı.

Seydikemer Belediye Meclisinde Grubu bulunan Adalet ve Kalkınma Partisinin Grup Başkan Vekili Harun Hıra, Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkan Vekili Yusuf Bağırcı, İyi Parti GRUP Başkan Vekili Uğur Karadon, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Necati Ocak tarafından Barış Pınarı Harekâtının desteklenmesi ile dilekçenin görüşülmesi amacıyla Seydikemer Meclisi olağanüstü toplandı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında toplanan Mecliste, bütün partilerin birlik ve beraberlik örneği gösterdi ve TSK’nın yürüttüğü ‘Barış Pınarı Harekatına’ destek verildi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin başlattığı 'Barış Pınarı Harekatı' operasyonu ile ilgili hazırlanan basın bildirgesi AK Parti, MHP, İyi Parti ve CHP grup başkan vekillerinin ortak kararıyla kabul edildi. Bildirgede "Barış Pınarı Harekatı'nın Fırat'ın doğusundaki terör örgütleri PKK-PYD-YPG ve DAEŞ'in varlığını sonlandırmak, Türkiye hudutlarını ve halkın güvenliğini sağlamak ve bir barış koridoru tesis ederek Suriyelilerin bir an önce kendi topraklarına, evlerine dönüşlerinin önünü açmak için başlatıldığı" belirtildi.

Okunma Sayısı: 2041