SEYDİKEMER’DE GAZİLER GÜNÜ KUTLANDI

Seydikemer ilçemizde 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı.

Seydikemer ilçemizde, Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal Rütbesi ve Gazi unvanı verilişinin yıl dönümü ve Gaziler Günü Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törenle kutlandı. Tören, Atatürk Anıtının önüne çelenk bırakma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

19 Eylül Gaziler Günü törenine; Seydikemer Kaymakamımız Ahmet Güneri, Seydikemer Belediye Başkan Vekilimiz Önder Akdenizli, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcımız Mustafa Karakuş, Seydikemer İlçe Emniyet Müdürümüz Muzaffer Yüceur, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanımız Sadık Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Tuğrul Yılmaz, MHP Meclis üyesi Yusuf Bağırcı, AK Partili Meclis üyeleri, gazilerimiz ve şehit ailelerimiz katıldı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından tören son buldu.