BELEDİYE ÇALIŞANI AYŞE KARA VEFAT ETTİ


BELEDİYE ÇALIŞANI AYŞE KARA VEFAT ETTİ 

Seydikemer Belediyesi'nde  6 yıldır görev yapan Ayşe Kara, geçirdiği trafik kazası sonrası yoğun bakımda verdiği yaşam savaşını kaybederek vefat etti. 1  kız çocuk annesi olan 42 yaşındaki Ayşe Kara'nın ölümü başta ailesi olmak üzere Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve belediye personelini yasa boğdu.

Seydikemer Belediyesi'nde 2014 yılından bu yana Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Ayşe Kara geçirdiği trafik kazası sonrasında 12 günden beri yoğun bakımda tedavi görüyordu. Ayşe Kara, hastanedeki hayat mücadelesine yenik düşerek vefat etti. 1 kız çocuk annesi olan Ayşe Kara'nın vefatı Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye personeli, çalışma arkadaşları ve ailesini yasa boğdu.

Ayşe Kara'nın cenazesi bugün Seydikemer ilçemizde bulunan Atlıdere Mahallesi mezarlığına defnedildi. Covid-19 pandemisi nedeniyle sosyal mesafeye dikkat edilerek kılınan cenaze namazına Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Yardımcılarımız Mustafa Ali Türkan, Mustafa Karakuş, belediye personellerimiz ve vatandaşlar katıldı.


Okunma Sayısı: 2355