İKİ TARİHİ İLÇE, SEYDİKEMERİMİZ VE KAŞ KÖPRÜYLE BAĞLANIYOR


İKİ TARİHİ İLÇE, SEYDİKEMERİMİZ VE KAŞ KÖPRÜYLE BAĞLANIYOR 

Seydikemer ilçemizde Eşen Çayı üzerine yapılması planlanan köprünün zemin etüt çalışmalarına başlandı. 

Likya Medeniyetinin önemli tarihi kentlerine ev sahipliği yapan Seydikemer ilçemiz ve Kaş ilçesi Eşen çayı üzerine yapılacak köprüyle bir birine bağlanacak.  

Seydikemer'imizin Kumluova Mahallemiz ile Antalya'nın Kaş ilçesine bağlı Ova Mahallesini bağlayacak olan köprünün zemin etüt çalışmaları başladı.  Eşen Çayı üzerine yapılacak köprü 140 metre uzunluğunda 10 metre genişliğinde olacak. Köprünün tamamlanmasının ardından turizm ve tarım sektörlerinin güçlü olduğu Seydikemer ilçemiz ve Kaş ilçesinin ulaşımı daha rahat olacak. 

Turizm ve tarım açısından güçlü iki bölgeyi birleştiren köprünün Seydikemer ilçemize büyük katkı sağlayacağını belirten Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.  Yeni köprünün zemin etüt çalışmalarına başlandığını belirten Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, "Belediyemiz ve ekipler bölge  halkımızın ulaşımda da daha rahat bir yaşam sürdürmesi için çalışmalarına devam ediyor. Turizm ve tarım açısından güçlü İki farklı İlçe, yeni yapılacak köprüyle komşuluk bağlarını güçlendirecektir. Seydikemer yatırımların, hizmetin en iyisini hak ediyor.  Seydikemer'in gücüne güç katacak yatırımlara, projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.


Okunma Sayısı: 2068