Seydikemer ilçesi Gerişburnu mahallesinde yaşayan Ortaokul öğrencisi Nisa Deligöl’ün bayrak isteği Seydikemer Belediyesi tarafından yerine getirildi.

Seydikemer ilçesi Gerişburnu mahallesinde yaşayan Ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Nisa Deligöl’ün sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evden çıkamayınca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda evine asmak için Seydikemer Belediyesine Türk bayrağı isteğini iletti. Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri bizzat evine giderek, Ortaokul öğrencisi 12 yaşındaki Nisa Deligöl’ün isteğini yerine getirdi. Ayrıca Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri merkez pazar yerinde vatandaşlara bayrak dağıtımına devam etti.

Nisa Deligöl ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda evimize asmak için Türk bayrağı istemiştik. Seydikemer Belediyesi isteğimizi  yerine getirdi. Çok teşekkür ediyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun dedi.