“Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve belediye personelide destekte bulundu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına Seydikemer  Belediye Başkanı Yakup Otgöz  ve belediye personelide destekte bulundu.

Başkan Otgöz 3 maaşını bağışladığını ifade ederek, Belediye başkan yardımcıları ve belediye personeli de 56 Bin 250 TL bağış yaparak, toplamda 86 Bin 250 TL “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyasına katkıda bulundular.

Kampanyaya katkıda bulunan personellere teşekkür eden Başkan Otgöz bu esnada yaptığı konuşmada; “Çok değerli Seydikemer’li hemşehrilerim Cumhurbaşkanımızın Başlatmış olduğu “Biz Bize Yeteriz Türkiye’m” kampanyası ile birlikte milli dayanışma günü olaraktan bütün Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımızın katkı sunabileceğini, bugünde Seydikemer Belediyesi olarak bizde Belediye personellerimiz ile birlikte bu yardım kampanyasını desteklemiş bulunmaktayız. Bütün imkânı olan hemşehrilerimin bu kampanyaya destek vermesini rica ediyorum. Yıllardır çile çekmiş, seferberlik görmüş, depremler görmüş bir şehrin evlatları olaraktan ve böyle kara günlerde birbirine dayanışma ruhuyla hareket etmiş  bir neslin evlatları olaraktan bu girdaptan çıkabilmemiz için destek kampanyamıza mutlaka katılım sağlanmasını rica ediyorum” dedi.


Okunma Sayısı: 1676