Seydikemer Belediye Başkanı Otgöz, Şehit Gürcan Akan İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Bahar Gökçe ile telekonferans yöntemiyle görüştü.


Başkan Otgöz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında makam koltuğuna oturması planlanan Şehit Gürcan Akan İlkokulu 4/A sınıfı öğrencisi Bahar Gökçe ile bu yıl salgının neden olduğu olumsuzluklardan dolayı telekonferansta bir araya geldi.

Başkan Otgöz öğrenci ile hasbihal ederek hedeflerini sordu. Hedeflerini gerçekleştirebilmesi için çok çalışması gerektiğini söylerek ayrıca tebrik etti. Öğrencinin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayarak çok şanslı olduklarını söyledi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ilk defa Gazi Meclisimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk bu bayramı siz değerli çocuklarımıza hediye etti dedi.

4/A sınıfı öğrecisi Bahar Gökçe 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını ilk defa biz çocuklara armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyorum dedi. Sizlerin yol göstericiliğinde tüm belediye personellerine özverili çalışmaları ile bu salgını en az hasarla atlatacağımıza yürekten inanıyorum dedi. Seydikemer’de caddelerin, sokakların ve parklarımızın yeniden eski canlılığına kavuşacağına inanıyorum diyerek evde kalın sağlıklı kalın dedi.


Okunma Sayısı: 815