Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, 69 yaşındaki Ressam Alirıza Başarır’a sürpriz doğum günü yaptı.


Seydikemer’de yaşayan Sanat Adamı Ressam Ali Rıza Başarır’a, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ali Türkan, Özel Kalem Müdürü Hasan Çetin, Sosyal İşler Müdürü Kasım Gürbüz evinde ziyaret ederek doğum gününü kutladı.

*Ressam Ali Rıza Başarır Seydikemer belediyemizin yaptırmış olduğu 23 Nisan 100. Yıl çocuk karavanının çalışmalarını yapıyoruz dedi. Başkan yardımcımız Mustafa Ali Türkan onun direktifleriyle elimizden geldiği kadar yapıyoruz. Yakup başkanımın isteği üzerine bunu hazırlıyorum ve bunun maliyetini de devletimizin başlatmış olduğu Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına bağışlıyorum dedi. Allah devletime zeval vermesin bu hastalıktan bütün Türkiye’mizi ve Dünyamızı korusun ne mutlu bize dedi.

* Başkan yardımcısı Mustafa Ali Türkan : Sağolsun Alirıza abi, bizim 23 Nisan Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yılına denk gelen bu 23 Nisan etkinliklerinde kullanılmak üzere bir sanat karavanı, resim karavanı hazırlığı yapıyorduk. Ama maalesef ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu bir virüs sıkıntısından dolayı ileriki bir dönemde bunu kutlayacağız. Ama sanat karavanımız Ali Rıza abinin ellerine sağlık bitti. Ve bugün kendisinin doğum günü olması sebebiyle yaptığımız ziyarette bizde sanat karavanının son halini gördük. Ve kendisi sağolsun bu karavandan kazanacak olduğu parayı da Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları ve önderliğiyle kurulan Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına bağışladı. Ben bu yüce gönüllü, sanat adamına tüm Seydikemer halkı adına bir kez daha tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum. Yeni yaşında nice mutlu seneler diliyorum. Ve bu örnek davranışı içinde kendisine teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum dedi.


Okunma Sayısı: 2386