Ramazan Bayramından Kent Bayramlaşması bayramın ilk günü gerçekleşti

Şehit Gürcan Parkındaki Fatih Restaurant’ta gerçekleşen bayramlaşmaya başta Kaymakam Haktan Gökçekuyu ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz olmak üzere, Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, İlçe Jandarma Komutanı Bahadır İyilikçi, Kaymakamlık daire müdürleri, belediye meclis üyeleri ve belediye daire müdürleri, AK Parti ve MHP İlçe Başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK ve Oda başkanları ile yöneticileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bayramlaşmada kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Trafik Kurallarının dikkatini çekerek, mutsuz bir şekilde evimize dönmeyelim. Ramazan bayramının Seydikemer’imize, Ülkemize, islam alemine huzur, mutluluk, dayanışma getirmesini diliyorum dedi. Huzur içinde bir bayram temennisinde bulunan Kaymakam Haktan Gökçekuyu’da bayramın beraberliğimizi daha fazla güçlendirmesini, pekiştirmesini, birlik ve beraberliğimizin bozulmamasına vesile olmasını yüce Allahtan temenni ediyorum dedi.

Yaşlı Bakım evi, Şehit Aileleri, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe jandarma komutanlığına ziyaretlerin ardından, uygulama yapan polislerle ile birlikte tatilcilere şeker ikramında bulunan Kaymakam Gökçekuyu ve Başkan Otgöz, trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundular.