Seydikemer Belediyemizin şirketi Tlos Turizm İmar Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.'ne 3 alanda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından plaket verildi.

Fethiye Ticaret  ve Sanayi Odası, Seydikemer ilçesinde vergi rekortmenleri ile en çok ihracat ve istihdam yapan kişi ve firmaları teşekkür plaketi ile ödüllendirdi.

Seydikemer Belediyemizin şirketi olan Tlos Turizm İmar Ticaret ve Sanayi Ltd. Şti.'ne 3 alanda Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından plaket verildi.

Seydikemer Belediyemizin şirketi olan Tlos Turizm Kurumlar vergisi 2’incisi olarak, Seydikemer Belediye Başkan Vekilimiz Mustafa Tanır'a plaketini Seydikemer Mal Müdürü İmran ÖĞÜTVEREN, istihdam alanında rekortmen ikincisi Tlos Turizm'e ödülünü Seydikemer SGK Müdürü Durdu TOSUN ve kadın istihdam rekortmen ikincisi  Tlos Turizm'e ödülünü FTSO Başkanı Osman ÇIRALI sundu.

Okunma Sayısı: 2053