Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından meclise sunulan Belediye logosu değişikliği maddesi oy birliği ile meclisten geçti.


Seydikemer Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısı önceki gün yapıldı. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından meclise sunulan Belediye logosu değişikliği maddesi oy birliği ile meclisten geçti. Buna göre Seydikemer’in yeni logosu için yarışma yapılacak, yarışmada birinci seçilen logo Seydikemer Belediyesinin yeni logosu olacak.

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde belediye meclisi, kararlarını oy birliği ile aldı. Belediye Başkanı Yakup Otgöz başkanlığında toplanan Seydikemer Belediye meclisi, Aralık ayı olağan belediye meclisi gündemindeki 4 madde ve 1 ek gündem maddesini görüşüp oy birliği ile karara bağladı.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz tarafından meclise sunulan ve ek gündem maddesi olan Belediye logosunun değişikliğini içeren gündem maddesi oy çokluğuyla meclisten geçti. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Seydikemer’de tarih, turizm, tarım hepsi bu bölgede var. Bir yarışma açarak, Seydikemer’e yakışır güzel bir logoyu, sizlerle beraber seçelim” dedi.

Buna göre Seydikemer’in yeni logosu için yarışma yapılacak, yarışmada birinci seçilen logo Seydikemer Belediyesinin yeni logosu olacak. Yarışma ile ilgili detaylar önümüzdeki günlerde paylaşılacak.


Okunma Sayısı: 2300