Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi’nde parke öncesi hazırlık ve yol tesviye çalışmalarına devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Seydikemer Belediyesi Başkanı Yakup Otgöz’ün yaptığı açıklamada; “Mahalle sakinlerimizin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Ekiplerimiz Menekşe mahallemizden sonra Cumhuriyet mahallemizde parke döşeme işlemi öncesi yol tesviye çalışması gerçekleştirerek yolun malzeme serme çalışmalarına hazırlıyor. Güzel havaları değerlendirerek hizmetlerimizi tüm hızıyla devam ettirmeye çalışıyoruz. Cumhuriyet Mahallemizdeki vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun”dedi. Açıklamada yol tesviye çalışmalarının ardından malzeme serme ve parke döşeme çalışması gerçekleştirileceği ve kısa sürede yolun Cumhuriyet mahallesi sakinlerinin hizmetine sunulacağını belirtildi.