Seydikemer Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında Halk Konseri düzenlendi.

Seydikemer Belediyesi tarafından kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında düzenlenen halk konserinde Seydikemer’li sevenleriyle bir araya gelen Türkiye'nin sevilen sesi Mustafa Ceceli, çok sayıda vatandaşa unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü sanatçı Mustafa Ceceli’nin yanı sıra Fırat Tanır ve Ahmet Durmuş da sahne aldı.

Seydikemer Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nda gerçekleşen konsere Seydikemer Kaymakamı Sayın Haktan GÖKÇEKUYU, Seydikemer Belediye Başkanı Sayın Yakup OTGÖZ, Ak Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ecz. Salih GÜMÜŞ, MHP İlçe Başkanı Mehmet ARIÇ, Belediye Meclis üyeleri ve yaklaşık olarak 10 bin vatandaş katıldı.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, sanatçı Mustafa Ceceli'ye günün anısına çiçek ve Seydikemer Kaymakamı Haktan GÖKÇEKUYU da yörenin zeytinyağı ve balını sundu. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup OTGÖZ de sahneden ''Ertelenen konserimizi gerçekleştirmekten mutlu olduk. Bu ve benzeri etkinliklerimiz devam edecek'' ifadelerini kullandı.