11 Milyon Fidanı Toprakla Buluşturulan Etkinlik İlçemiz Seydikemer Menekşe Mahallesi Seydikemer Uygulamalı Yüksekokulu çevresinde Gerçekleştirildi.

Aynı anda tüm Türkiye’de gerçekleştirilecek; yeşilin her tonuyla toprağa hayat, canlılara nefes olacak bu anlamlı çevre seferberliğine katıldık.

Seydikemer Uygulamalı Yüksekokulu çevresinde düzenlenen törene  İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu,  Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, İlçe Garnizon Komutanı Süleyman Bahadır İyilikci,Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Eyüp Akçetin, Adalet Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Müftüsü Orhan Turan, Cezaevi Müdürü Ensar Çelik, Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Durdu Tosun, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdür V. Habibe Atçı,  İlçe Tapu Müdürü Soner Şaşmaz, Milli Emlak Birim Şefi Derya Şaşmaz,Tarım ve Orman Müdür V. Engin Maraşlı,  Orman İşletme Müdürü Ömer Kahraman, İlçe Yazı işleri Müdürü Halit Dündar, İlçe Nüfus Müdürü Yılmaz Durmaz, Mal Müdürü V. İsmail Eryılmaz, Kütüphane Müdürü Saffet Dündar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferah San, İlçe Sağlık Müdürü Dr.Gürsel Topal, Posta Telgraf Teşkilat Müdürü Adem Cüce, Belediye Meclis üyelerimizden Levent Tosun, Yusuf Bağırıcı, Harun Hıra, Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, Muhtarlık Derneği Başkanı Mehmet Güven, Demirler Muhtarı Murat Demir  ve Belediyemiz daire Müdürlerimizden Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdür V. Hasan Çetin, Zabıta Müdürü Halil Ayat, Destek hizmetleri Müdürü ve İmar ve Şehircilik  Müdür V. Muammer Acar, Fen İşleri Müdür V. Hasan Karayılmaz, Kültür Sosyal İşleri Müdürü Nurdan Ünlükal, Sosyal Hizmetler Müdürü Kasım Gürbüz, Muhasebe Müdürü Ali Babacan, Muhtar İşleri Müdürümüz Fahri Can, Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Bildirici, İlçe halkı ve okullar yoğun katılım sağladı.

Ülkemizde ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarına katkı sağlamak, özellikle son aylarda çıkan orman yangınları neticesinde zarar gören alanların yeniden ağaçlandırma konusunda vatandaşlarımızın yoğun taleplerine karşılık vermek ve toplumda çevre konusunda farkındalığı artırmak maksadıyla; 7’den 77’ye toplumun bütün kesimlerinden vatandaşlarımızın katkılarıyla 11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 11.11’de 81 ilimizde aynı anda verilecek başlangıç ile ülke genelinde 11 milyon adet fidanın toprakla buluştuğu anda,  Seydikemer Menekşe  Mahallesi Seydikemer Uygulamalı Yüksekokulu fidanlarımızı diktik hayırlı olsun.