Seydikemer Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Başkanlığında yapıldı.

SEYDİKEMER’DE HAZİRAN AYI MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Seydikemer Belediyesi Haziran ayı Olağan Meclis Toplantısı, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Başkanlığında meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Seydikemer Belediyesi Toplantı salonunda gerçekleşen meclis toplantısının kâtip üyeliklerini Mustafa Karakuş ve Zeynep Yalçınsoy yaptı. 3 gündem maddesinin yanı sıra 1 tane ek gündem maddenin görüşüldüğü toplantıda kararlar oy birliği ile alındı.

Seydikemer İlçesinde Belediye kurulduğu tarihten bu yana görevleri başında vefat eden Bekçiler Mahalle Muhtarları  İsmail atlı, Şevket ayan, Zorlar Mahalle Muhtarı Halil Kocabaş, Sahil Ceylan Mahalle Muhtarı Bayram Tahancı, Yayla Dont Mahalle Muhtarı Mustafa Köse, Çukurincir Mahalle Muhtarı  Servet Yılmaz, Seydikemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Ali Babacan, Belediye meclis Üyeleri Hasan Şimşek, ve Yusuf Yiğit'in isimlerinin yaşatılması amacıyla yaşadıkları köylerde bulunan cadde, sokak, park veya sosyal tesislere isimlerinin verilmesine dair müzekkere görüşüldü. Başkan Otgöz, imar komisyonuna havale edilmesine dair meclis üyelerinin oylamasına sundu. Gündem maddesi oy birliği ile kabul edilerek imar komisyonuna havale edildi.

Meclis toplantısının ardından Başkan Otgöz; “Vefat eden muhtarlarımız, meclis üyelerimiz ve Belediyemizin Mali Hizmetler Müdürünün ismini yaşatmak amacıyla meclise sunduğumuz madde oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi. Vefat eden kardeşlerimizin isimlerini yaşatacak olmaktan büyük bir mutluluk duyacağız. Bir kez daha vefat edenlere Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.