BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU


BAŞKAN OTGÖZ: “DONANIMLI BİR HASTANE OLACAK”

BAŞKAN OTGÖZ, SEYDİKEMER DEVLET HASTANESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, beraberinde AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş ile beraber, Seydikemer Devlet Hastanesi inşaat sahasında çalışmaları inceleyerek yetkililerden gelişmeler hakkında bilgiler aldı.

Seydikemer ve bölgesi için önemli bir yatırım olan; 31 adet poliklinik, 4 ameliyathane, 15 yataklı yoğun bakım, 15 yataklı diyaliz ünitesi, 6 yataklı palyatif ünitesi, 4 adet Doğum Salonu (SDL), 17 adet Müşahede yatağı ile çağın teknolojik imkânlarının yer alacağı Seydikemer Devlet Hastanesi’ndeki çalışmalarda sona yaklaşılıyor.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ezc. Salih Gümüş, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Partili Belediye Meclis üyeleri Durmuş Çetinkaya ve Veli Furkan Türk ile birlikte inşaat çalışmaları hızla devam eden 150 yataklı Seydikemer Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti.

Ziyarette hastanede incelemelerde bulunan Başkan Otgöz ve beraberindekilere, Seydikemer Devlet Hastanesi Kurucu Müdürü Oğuzhan Akdenizli eşlik ederek, hastanenin gelinen son aşamasıyla ilgili bilgiler aktardı.

BAŞKAN OTGÖZ: “GÖRÜŞMELER DEVAM EDİYOR”

Seydikemer Devlet Hastanesi’nin 2022 yılı içerisinde vatandaşlara hizmet vermeye başlayacağını ifade eden Başkan Otgöz; “Allah’a şükürler olsun bugünlere geldik. Donanımlı bir hastane olacak. İnşallah bu yılın sonuna biter diye düşünüyoruz. Birkaç eksiğimiz var ama onu büyüklerimizle görüşme halindeyiz. Hastanede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İşçisinden müteahhittine, bakanlarıma, genel müdürlerime, milletvekillerime, hepsine teşekkür ediyorum. Seydikemer’e bu bölgeye hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BAŞKAN GÜMÜŞ: “EN İYİ DEVLET HASTANESİNİ KAZANDIRMAK İÇİN BÜTÜN ÇALIŞMALARI YAPIYORUZ”

AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Gümüş; “Seydikemer Devlet Hastanesini yaklaşık 2017 yılından beri takip ediyoruz. Yer belirlemesi, jeolojik etüdü, ihale aşaması ve bugünlere geldik. Allah izin verirse, Belediye Başkanımızın söylediği gibi 2-3 ay içerisinde inşaatı bitecek ve yıl sonuna aktif olmasını bekliyoruz. Hastanemiz 34 bin metre kare inşaat alanına sahip. Yaklaşık olarak bugünkü değeri 350 milyon. Bu sosyal medyadan, ‘bize oy verin, her şeyi yapacağız, her şeyi düzelteceğiz’ demekle olmuyor. Eser burada, biz bugüne kadar hizmet ettik! Bundan sonra da AK Parti olarak, Cumhur İttifakı olarak hem Seydikemer hem de Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz. İcraat ortada. ‘Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz’ derler. Belediye başkanımızın da söylediği gibi hastanenin birkaç eksiği var. Hala süreci takip etmekteyiz. Hem Seydikemer hem de Muğla’ya en iyi Devlet Hastanesini kazandırmak için bütün çalışmaları yapıyoruz. Ben emeği geçen herkese, milletvekillerimize, il başkanımıza, belediye başkanımıza, müteahhit firmaya, çalışanlara, herkese teşekkür ediyorum. İnşallah en kısa zamanda hastanemiz aktif hale gelecek” diye konuştu.

 

 

 


Okunma Sayısı: 1198