Hava şartlarından dolayı ara verilen çalışmalara tekrardan başlayan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını tüm hızıyla hayata geçiriyor

Seydikemer Belediyesi’nin asfalt hazırlık, çalışmaları bir çok koldan devam etmekte, hava şartları nedeniyle ara verilen çalışmalara tekrardan başlayan Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri planlanan çalışmalarını da tüm hızıyla hayata geçiriyor.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz yaptığı açıklamada; “Planlı ve programlı bir şekilde asfalt hazırlık çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çalışmalarımızın planlamalarında muhtarlarımız ile sürekli koordine ve işbirliği içerisindeyiz. İlçemizde asfalt hazırlık ve parke taşı döşeme çalışmaları konusunda önemli çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Kadıköy Mahallemizde yapılacak olan asfalt hazırlık çalışmaları için Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından planlamaları daha önceden yapılmıştı. Hava şartları nedeniyle ara vermek durumunda kalmıştık. Şimdi çalışmalara tekrar başladık. Kadıköy Mahalle Muhtarımız Ali Gök ile birlikte çalışmalarımızı takip etmekteyiz. Muhtarımız ve müdürlerimiz ile beraber yapılacak olan çalışmaları da gerek düzenlediğimiz muhtarlar toplantısında, gerekse birebir istişare ederek ilerliyoruz. Vatandaşlarımıza göstermiş oldukları sabırdan dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.