Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, kahvaltıda ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

2018 YILI İLK MUHTARLAR TOPLANTISI YAPILDI

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Uğurlu Mahalle Muhtarı Ömer Tekeli’nin ev sahipliği yaptığı kahvaltıda ilçedeki muhtarlarla bir araya geldi.

Seydikemer muhtarlar bulaşmasına Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'nün yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanı Salih Gümüş, Seydikemer Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş ile ilçedeki mahalle muhtarları katıldı. Kahvaltıda konuşan Başkan Yakup Otgöz, sorunları muhtarlarla çözdüklerini belirterek, şunları söyledi;

Yoğun görüşmeler sonucunda, Hükümet konağı, Belediye ve Emniyet Müdürlüğü binalarımızın yapımı için İçişleri Bakanlığımızdan sözümüzü aldık. İnşallah bu yıl içinde temellerini atacağız. Bu yıl 482 bin kişinin ziyaret ettiği ilçemizin vazgeçilmezi olan Saklıkent Milli Parkımıza giden kavşakta sıkıntılar yaşıyorduk. Bu sıkıntıların giderilmesi için Karayolları 13.Bölge Müdürlüğü ile görüşmelerimizi yaptık.  Saklıkent kavşağına alt ve üst geçit yapılarak sorunu çözüme kavuşturacağız. Yol ve parke yapımı içinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu yıl için 150-200  bin m² arası kilit parke döşeme çalışmaları için planlarımız üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. Nüfus yoğunluğu çok olan mahallelerimize çok amaçlı salon yapımı için çalışmalarımız sürdürüyoruz. İlçemizin Uğurlu mahallesinden, Kalkan'a kadar duble yol çalışması hızla devam ediyor. Konuyu yakından takip ediyoruz. Bizim ilçe olarak en büyük sorunumuz olan imar planı hakkında yoğun bir mesai harcamaktayız. Ankara ziyaretlerimizi olabildiğince yoğunlaştırdık. İlçe merkezimize yatırım yapmamız için imar planı sorununu mutlaka sonuçlandırmamız gerekiyor. Bu işin peşini bırakmayacağız. Sonuçlanması için ne gerekiyorsa yapacağız. İlçemizin gelişmesi adına bizlerin yanında olan Milletvekillerimiz Hasan Özyer ve Nihat Öztürk'ün öncülüğünde bakanlıklarımızla görüşmeler sağlamaktayız. Bizler birlik beraberlik içerisinde çalışarak, ilçemizin gelişmesine hep birlikte katkı sağlayacağız. Mahallelerimizin sorunlarını belediye bürokratlarımızla masaya yatırıyoruz. Bu kahvaltıda da 2018'in ilk muhtarlar toplantısını yaptık. Muhtarlarımızla özel ortamları paylaşarak hem dostluğumuzu hem de kardeşliğimizi pekiştiriyoruz. Birlik ve beraberliğin olduğu yerde başarı olur ve istikamet alınır" diye konuştu.