Seydikemer Belediyesi, 25-28 Ocak 2018 tarihinde 22.incisi düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katıldı.

Seydikemer Belediyesi, 25-28 Ocak 2018 tarihinde 22.incisi düzenlenen EMITT Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katıldı. 80'in üzerinde ülkeden 5 bin’e yakın kurumun katıldığı, EMITT Fuarı Dünya'nın en prestijli turizm fuarları arasında yer alıyor.

Seydikemer’in tanıtımı adına yerel ve ulusal fuarlara katılım sağladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Yakup Otgöz şu açıklamalarda bulundu; “İlçemizin tanıtımı ve sahip olduğu turizm potansiyelinin harekete geçirilmesi için, yerel, ulusal ve uluslararası organizasyonlarda yer almamız gerekmektedir. Seydikemer’imizin kültürü ve yaşamını, eşsiz doğası ve tarihi zenginliklerini, katılmış olduğumuz Ankara Tanıtım Günleri, Travel Turkey İzmir Fuarı ve İstanbul Emitt Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı gibi yerli ve yabancı düzeyde katılımların olduğu organizasyonlarda anlatmaya çalışıyoruz. Seydikemer’imizin Saklıkent gibi eşsiz doğa harikası kanyonunu, Dünya’nın önemli kuş alanları listesinde ilk sıralarda yer alan 128 kuş türüne ev sahipliği yapan Girdev Göl’ünü, Pınara, Sidyma, Tlos, Letoon gibi izleri M.Ö 7. Yüzyıla kadar uzanan Antik kentlerini, sörf ve su sporlarına Türkiye’nin ender elverişli plajlarından olan Karadere ve Kumluova Plajının tanıtımlara ihtiyacı var. Bu bağlamda Seydikemer’in tanıtımına katkı sağlayan çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bugün kapılarını açan EMITT 2018 organizasyonunda ilçemizi en güzel biçimde anlatma ve tanıtma gayretinde olacağız. Bu önemli organizasyonlara katılım noktasında emek veren çalışanlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Bu tarz organizasyonlarda Türkiye’de yerel yönetimlerin yapmakta olduğu çalışmalar hakkında da fikir sahibi olduklarını söyleyen Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ilçesinin tanıtımına katkı sağlayacak her türlü mecrada bulunacaklarını ifade etti.