SEYDİKEMER BELEDİYESİ TÜM BİRİMLERİYLE SAHADA

BAŞKAN OTGÖZ’DEN EVİ SU BASAN AİLEYE ZİYARET

SEYDİKEMER BELEDİYESİ TÜM BİRİMLERİYLE SAHADA

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, dün gece yaşanan sağanak yağış sonrası evini su basan Gülümser Bayık ve ailesini ziyaret ederek, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Seydikemer’de dün gece etkili olan sağanak yağış nedeniyle bazı evleri su bastı. Meteorolojinin uyarısını dikkate alan Seydikemer Belediyesi tüm ekipleriyle gece boyunca teyakkuzda bekledi. Vatandaşların ihbarlarıyla birlikte su baskınlarının yaşandığı evlere yardıma giden ekipler, gece boyunca çalışmalarda bulundu. Ana caddelerde ve yollarda iş makinalarıyla çalışan ekipler, tıkanan kanalları da temizledi.

BAŞKAN OTGÖZ; “EKİPLERİMİZ SAHADA OMUZ OMUZA ÇALIŞIYOR”

Seydikemer’in Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Gülümser Bayık’ın evi, yoğun yağış nedeniyle sular altında kaldı. Seydikemer Belediyesi ekipleri, evin içinden suyu boşaltırken, temizlenmesinde de yardımda bulundu. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, evini su basan Gülümser Bayık ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Otgöz’e Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, Belediye Meclis Üyesi Bayram Önder Akdenizli ve belediye birim müdürleri eşlik etti.

Hasar tespit çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Otgöz; “Ailemize büyük geçmiş olsun. Belediyemizin tüm ekipleri, sahada vatandaşlarımızla omuz omuza çalışıyor. Ekiplerimizden bir kısmı sel felaketinin yaşandığı Kumluca’da canla başla çalışıyor. İlçemizde dün gece beklenen aşırı yağışlar nedeniyle bazı evler sular altında kaldı. Ekiplerimiz ilk andan itibaren vatandaşlarımızın yardımına koştu, tüm gece teyakkuzda bekledi. Can kaybı yaşanmaması bizleri sevindirdi. Su baskınlarından zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.