Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreninin ardından 24 Kasım Öğretmenler günü kutlama programı Şehit Gürcan Akan İlköğretim okulunda devam etti. Programa  Seydikemer Belediye Başkan Vekili Asım Orhan, MHP ilçe Başkanı Yusuf Bağırcı,İlçe Emniyet Müdürü Muzaffer Yüceur, Jandarma Astsubay Kıdemli Üstçavuş Yunus Çınar ,AK Parti  İlçe Teşkilatı ve Belediye Birim Müdürleri katıldı.Program da 24 Kasım Öğretmenler Günü  münasebetiyle şiirlerin, müzikli oratoryalarının okunması, Öğretmenler günü ile ilgili slaytların gösterilmesi,yemin töreninin  ve emekli öğretmenlere Hizmet Şeref Madalyalarının verilmesi ile son buldu. Belediye Başkan Vekili Asım Orhan 24 Kasım Öğretmenler Günü programı bitmesinin ardından Şehit Gürcan Akan  İlköğretim Okulu sınıflarını gezerek Öğretmenlerimize çiçek takdim etti.

Her zaman eğitime ve eğitimciye destek veren Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bu sene öğretmenlere  sürpriz yaparak, ilçe sınırları içerisinde bulunan okulların öğretmenlerine tek tek çiçek gönderdi. Başkan Otgöz 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle yayınladığı mesajda; “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı emanet ettiğimiz öğretmenlerimizi canı gönülden tebrik ediyor ve kutsal görevlerinde kendilerine başarılar diliyorum.” dedi.