Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete Ziyareti


AK Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Salih Gümüş, AK Parti İl Koordinatörü Hüsrev San, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Huriye Karagöz, Selim Güzel Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz’ü makamında ziyaret etmelerinin ardından ilçede yapılan çalışmaları incelediler.

Seydikemer’de yapımı devam eden İmam Hatip Lisesi, yapımı devam eden Hükümet Konağı, Seydikemer Belediyesi yeni hizmet binası ve hafriyat çalışmaları başlayan Seydikemer Devlet Hastanesi’nin süreci ile ilgili incelemelerde bulunarak, yerinde gözlemlediler. 

Kadem Mete: “Seydikemer’i Çok Daha İyi Bir Noktaya Taşıyacağız.”

İncelemelerin ardından Kadem Mete: “Seydikemer, biliyorsunuz yeni bir ilçemiz. İlk beşinci yılında ilçenin alt yapısıyla, imarıyla uğraşınca üst yapısıyla uğraşmaya pek fırsatı olmamıştı belediye başkanımızın. Ama şimdi çok güzel şeyler oluyor Seydikemer’e. Bugün bir, iki ay içerisinde tamamlanması artık kesin gözüyle bakılan hükümet konağımız yine hemen aynı bahçe içerisinde belediye binamız. Yüzde yetmiş beş, sekseni tamamlanmış ama eğitim öğretim yılına bitirilmesi planlanılan bir İmam Hatip Lisesi binamız ki orayı da şimdi ziyaret ettik. İmam Hatip Lisesinde işler biraz yavaş gidiyordu. Bu yavaşlıkla eğitim öğretim yılına yetişmez korkusuyla orada YİKOP’u tekrar devreye soktuk. Orada farklı bir formülle beraber, bir takviye ile beraber inşallah bu yıl eğitim öğretime de yetiştireceğiz. Arkasından da hastahane Seydikemer’in olmazsa olmazı. Yüz odalı yüz elli kişilik tabi nitelikli odaları olan herkesi kıskandıracak güzellikle bir hastanede inşaatı var. Onu da karşıdan izledik. Oda son sürat bir şekilde devam ediyor. Kısacası Seydikemer ilk beş yılın acısını çıkartırcasına gerek hükümet konağıyla, gerek kaldırım düzenlemeleriyle, gerek belediye hizmet binasıyla, okulluyla ki okullar bölgesi diye bir bölge var. İki yıllık yüksekokulumuzda var orada biliyorsunuz. İnşallah orda bir Anadolu Lisesi de hedefliyoruz.  Böylelikle Seydikemer’in ihtiyaçlarını en yüksek noktada karşılanması için bizde elimizde gelen yardımları milletvekillerimiz Ankara’da, biz ilde, belediye başkanımız kendi ilçesinde ilçe başkanımız ile beraber hep beraber inşallah Seydikemer’i çok daha iyi bir noktaya taşıyacağız.” Dedi. 


Yakup Otgöz: “Seydikemer’e hizmetlerin gelmesi, insana mutluluk veriyor.”

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ziyaret sonrasında: “Bugün il başkanımız Sayın Kadem Mete aramıza katıldı. Ben kendisine öncelikle teşekkürlerimi sunuyorum. Güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Tabii ki burada yapılan yatırımları yerinde inceledik akabinde aksaklıklar var ise onları da gözümüzle gördük. İl başkanımız başta olmak üzere bu aksaklıkların biran önce giderilmesi hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Ayrıca yapılan yatırımlar arasında Milli Eğitim Bakanlığı’nın yaptırmış olduğu imam hatip lisemiz vardı. Burada da oluşan aksaklıklar var ama inşallah onlarda çözülecek. Güzel sevindirici haberleri biz aldık. Bunu eğitim öğretim yılına yetiştirmek il başkanımızın, vekillerimizin en büyük çabasıdır. Onun yetişeceğine, yetişirse arkasından daha güzel haberleri biz sizlere vereceğiz inşallah.  Bu bitsin ondan sonra yine konuşuruz. İkinci olarak da hükümet konağı belediye hizmet binası vardı. Bunlarda bir aksaklık olmadı. Aşağı yukarı bir ay diyelim de biz bir buçuk, iki ay içinde inşallah hem kaymakamlık hem belediye taşınır diye düşünüyorum. Burada bir aksaklık yok. Müteahhit iyi çalışıyor.  Bu müteahhit de inşallah imam hatibi de bitirecek gibi gözüküyor bize. Tabi ki burada hastane için biz hep birlikte çok uğraştık. Başta il başkanım, ilçe başkanım, milletvekillerim baya çaba sarf ettik. Oda başladı iş bitimi 700 gün. İnşallah inşaat alanı 32 bin metre kare hafriyatı başladı. Üç, dört ay içinde bu bitecek. Yani hizmetlerin gelmesi Seydikemer’e insana mutluluk veriyor, huzur veriyor. Bu tabi bizim tek başımıza yapacağımız iş değil. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere, İl başkanım, milletvekillerim, bakanlarım ve ben hepsinin huzurunda teşekkür ediyorum.  Seydikemer hizmetler almaya devam edecek diyebilirim.” Dedi.


Okunma Sayısı: 735