MASKE VE KOLONYA DAĞITIMI İLÇE GENELİNDE DEVAM EDİYOR.


65 Yaş Üstü Bizim Kıymetlimiz 



Seydikemer İlçesi sınırları içinde devamlı yaşan 65 Yaş Üstü vatandaşların Maske ve Kolanya dağıtımı titizlikle devam ediyor...


 MASKE VE KOLONYA DAĞITIMI İLÇE GENELİNDE DEVAM EDİYOR.


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın haftanın her günü saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında dışarı çıkabilecekleri açıklandıktan sonra  65 yaş ve üstü vatandaşlarımız için gönderdiği maske ve kolonyalar Muğla ilinin tamamına  ulaştı. Seydikemer İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz'ün ilk maske ve kolonya dağıtımına katılması ile beraber ilçe genelinde titizlik ile dağıtımlara başlandı.

Seydikemer'de 65 yaş üstü 10.163 vatandaşa Seydikemer Kaymakamlığı, Mahalle Muhtarları ve Seydikemer Belediyesi koordinasyonunun çalışması ile maske ve kolonya dağıtımı devam ediyor. Maske ve kolonyanın yanında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın mektubu da ekipler tarafından vatandaşlara tek tek ulaştırılıyor. 

Yetkililer konuyla ilgili olarak  Seydikemer ilçesinin 65 mahallesinin tümünde bulunan kıymetli büyüklerimize Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafından gönderilen maske ve kolonyaların Seydikemer Kaymakamlığı Seydikemer  Belediye Başkanlığı ve  Mahalle Muhtarları ile koordineli ve özverili çalışmalar sayesinde kısa sürede ulaştırılacağını dile getirdiler. 


BAŞKAN OTGÖZ "MASKELERİN CEBİMİZDE DEĞİL, AĞZIMIZDA OLMASI GEREKİYOR"


Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz konuyla ilgili olarak: "Tüm ülkede olduğu gibi Seydikemer ilçemizde de Sayın Cumhurbaşkanımızın 65 ve üzeri vatandaşlarımıza göndermiş olduğu kolonya, maske ve içerisinde bulunan mektubunu iletiyoruz. Seydikemer Kaymakamlığı ve Mahalle Muhtarlarımız ile Belediye ekiplerimizin koordineli olarak yürüttüğü çalışmalar neticesinde geniş yüzölçümü bulunan ilçemizde onbin vatandaşımıza maske ve kolonyaları en kısa sürede ulaştıracağız. Tekrar hemşehrilerime hatırlatmak istiyorum ki, henüz hiç bir şey bitmiş değil. İçerisinde bulunduğumuz pandemi sürecinde İlçemizde ölümlü bir vaka olmadı ancak bu her şeyin geçtiği şeklinde okunmamalı. Seydikemerli vatandaşlarımızın tedbirlere riayet etttiği için bugün ölümlü bir vakamız yok. Ancak tedbirleri elden bırakmadan, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaya devam edeceğiz. En önemlisi il genelinde zorunlu olan maskelerimizi ceplerimizde değil, çantalarımız da değil, maskelerimizi yüzümüze takarak tedbiri elden bırakmadan hareket edeceğiz." dedi.


Okunma Sayısı: 1536