Seydikemer Belediye Binasında Koronavirüs Tedbirleri Yeni Genelgeye Uygun Hale Getirildi.


Seydikemer Belediye Binasında Koronavirüs Tedbirleri Yeni Genelgeye Uygun Hale Getirildi.


Seydikemer Belediyesi, ilçe genelinde bulunan kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektöre ait bina, ofis ve depoları korona virüs salgınına karşı ilaçlarken, belediye binasında da hijyen sağlayıp gerekli tedbirleri alıyor.

Çeşitli iş ve işlemleri için belediye binasına gelen vatandaşların, öncelikle kapı girişinde görevli personel tarafından ateş ölçer cihazı ile vücut ısısı tespit ediyor. Ateşi normal seviyede olan vatandaşların, maske ile girişlerine izin veriliyor.  Belirli periyotlar ile dezenfekte edilen belediye binasının girişinde ve bina içerisinde farklı alanlarda maske kullanımı, hijyen ile ilgili bilgilendirici afişlere yer verildi. 

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz konuyla ilgili olarak birçok işlemin internet ortamından belediye web sayfası üzerinden yapıldığındığını hatırlatarak; hem belediye personellerine hem de vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Başkan Otgöz: "Kendi sağlığımızı, sevdiklerimiz ve tüm toplumun sağlığını düşünerek hareket etmek zorundayız. Bu süreçte hemşehrilerimiz gerekli özveride bulunduğundan hiçbir şüphemiz yok. Kontrollü hayata geçişimizden bugüne belediyemiz olarak toplum sağlığımıza risk oluşturacak, işletme ve kuruluşların üzerinde özenle ve dikkatle dezenfekte işlemlerini gerçekleştirdik. Koronavirüs ile mücadele de kilit rol, maske ve sosyal mesafeden geçiyor. Kalabalık ortamlardan uzak durmak ve sosyal mesafeyi korumak önemli. Aile, mesai arkadaşlarımız ve toplumun bulunduğu alanlarda maske ve mesafe kurallarımız için sürekli uyarılarda bulunalım, bu zor günleri millet olarak hep beraber aşacağız. Tabi, bunun için de tedbirlere uymalıyız." dedi.


Okunma Sayısı: 2258