Muğla’nın Seydikemer İlçesinde Muğla Valisi Esengül Civelek Mahalle Muhtarları ile bir araya geldi.


Muğla’nın Seydikemer İlçesinde Mahalle Muhtarları ile buluşan Muğla Valisi Esengül Civelek, İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz ile birlikte muhtarların sorunlarını dinledi.

Vatandaşlara en iyi kamu hizmeti sunmanın gayret ve çabasıyla tüm taraflarlar arasında iş birliği içerisinde çalışmalar yürüttüklerini belirten Vali Civelek, Seydikemer ilçesinde yapılan bir önceki muhtarlar toplantısında dile getirilen ihtiyaç ve taleplerin büyük oranda karşılandığını ifade etti.

Toplantıda söz alan Mahalle Muhtarları, mahallesi ile ilgili talep ve önerilerini dile getirdiler. Ayrıca mahallesindeki sorunları ve vatandaşların taleplerini rahatlıkla ilgili birimlere aktarma imkânı bulduklarını ifade ettiler. Sunulan imkânlar ve desteklerden dolayı Vali Civelek’e, İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu ve Belediye Başkanı Yakup Otgöz’e çok teşekkür ettiler.

Toplantıya Muğla Valisi Esengül CİVELEK, Seydikemer Kaymakamı Haktan GÖKÇEKUYU, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup OTGÖZ, Başkan Yardımcıları Ramazan KAYNAK, Mustafa Ali TÜRKAN, Mustafa KARAKUŞ, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömür ÖZDİL, Orman Bölge Müdürü Yasin YAPRAK, Tarım ve Orman İl Müdürü Barış SAYLAK, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin TÖRE, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü İlyas SARIYERLİ, İl Kültür ve Turizm Müdürü Zekeriya BİNGÖL, İlçe Kurum Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güven ve Mahalle Muhtarları katıldı.


Okunma Sayısı: 1959