BELEDİYEMİZDEN ASFALT ATAĞI

Belediyemiz tarafından ilçeye bağlı Eşen Mahallesi Çay Başı Badava yolunda asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Belediyemiz, ilçe genelindeki asfalt ağını bünyesindeki iş makineleriyle genişletmeye devam ederken, asfalt ulaşmadık mahalleleri de asfaltla buluşturmaya devam ediyor. Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Eşen Mahallesi Çay Başı Badava mevkiinde yaklaşık 7 kilometrelik yolda asfalt çalışması başlattı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Mahallemiz Muhtarı Hayri Bulut, "Bugün itibariyle Badava mevkiine yol çalışmamız  İlçemiz Belediye Başkanı Yakup Otgöz ve Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başlamıştır. Bu yol yapımında tüm emeği geçen  müdürlerime ve Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz'e teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Yıllardır özlemini çektiğimiz Çay Başı Badava Yolu nihayet asfalta kavuştu. Tüm Eşen halkına hayırlı uğurlu olsun" dedi.