YOL ÇİLESİ SONA ERDİ


YOL ÇİLESİ SONA ERDİ 

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, Zorlar Mahallemiz'de asfalt çalışması yaptı. Yapılan çalışmaları Seydikemer Belediye Başkan Yardımcımız Ramazan Kaynak inceledi.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İlçede bakımı yapılması gereken yolların bakımını yapan ekipler asfaltlama çalışmalarını da yapıyor. Seydikemer ilçemizin Zorlar Mahallesi Oyuk mevkiinde vatandaşlarımız kışın yağmurdan kaynaklı çamurla mücadele etmek zorunda kalırken yazın da tozla mücadele ediyordu. Uzun yıllar yollarının asfalt olmasını isteyen mahalle halkının bu isteği Seydikemer Belediyemiz tarafından yerine getirildi. Yaz kış mağdur olan vatandaşların çilesi yapılan asfalt çalışmasıyla sonlandırıldı. Ekiplerimiz Seydikemer ilçesi Zorlar Mahallesi'nin Oyuk mevkiinde asfalt çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar sonucu 4 buçuk kilometrelik asfalt yapıldı. Asfalt yapım çalışmalarını Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak, Fen İşleri Müdürü Muharrem Gökçen, Zorlar Mahalle Muhtarı Şaban Türkmen inceledi.

Zorlar Mahalle Muhtarı Şaban Türkmen; "Uzun yıllardır asvalt beklediğimiz yolumuz Yakup başkanımız ve Ramazan Kaynak başkanımızın yardımları ile nihayet yapıldı. Burada vatandaşlar çok mağdurdu. Kışın çamurdan yazın tozdan vatandaşlarımız zorlanıyordu. Şuanda öyle bir mağduriyet kalmadı. Emeği geçen birim müdürlerimize, Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Başkan Yardımcımız Ramazan Kaynak beyefendiye çok teşekkür ediyorum" dedi.


Okunma Sayısı: 670