MUĞLA VALİMİZ ORHAN TAVLI, “YATIRIMLAR SEYDİKEMER’E YAKIŞMIŞ”


MUĞLA VALİMİZ ORHAN TAVLI, “YATIRIMLAR SEYDİKEMER’E YAKIŞMIŞ”

Muğla Valimiz Orhan Tavlı, resmi ilçe ziyaretlerine ilk olarak Seydikemer ilçemizden başladı. Vali Orhan Tavlı’ya ilçe ziyaretinde Seydikemer Kaymakamımız Ahmet Güneri, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Belediye Başkan Vekilimiz Bayram Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcılarımız ve meclis üyelerimiz eşlik etti. Muğla Valimiz Tavlı, “Seydikemer’i gezerken yapılan yatırımları gördük. Ziyadesiyle memnun oldum. İlçemize gayet yakışmış” ifadelerini kullandı. 

Muğla Valimiz Orhan Tavlı Seydikemer ilçemizdeki ziyaretlerine Seydikemer Kaymakamımız Ahmet Güneri’yi ziyaret ederek başladı. Seydikemer Kaymakamımız Ahmet Güneri ve Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Valimiz Orhan Tavlı’yı Kaymakamlık binasında karşıladı. Kaymakamımız Güneri, Muğla Valimiz Tavlı’ya Seydikemer hakkında kısa bir brifing sunumu yaparak ilçemizi tanıttı. 

Kaymakamlık Binasındaki brifingin ardından Muğla Valimiz Orhan Tavlı, Seydikemer Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Burada Vali Orhan Tavlı’yı Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Belediye Başkan Vekilimiz Bayram Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ramazan Kaynak, Mustafa Ali Türkan, Mustafa Karakuş ve birim müdürlerimiz karşıladı. Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz’den ilçemizde yapımı devam eden projeler hakkında bilgi alan Valimiz Orhan Tavlı, çalışmalarında Başkanımız Otgöz’e başarılar diledi. Seydikemer Belediye Başkanımız Otgöz, daha sonra Muğla Valimiz Tavlı’ya Letoon Antik Kenti Tablosu hediye etti. 

Belediyedeki ziyaretin ardından Muğla Valimiz Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamımız Ahmet Güneri, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve İlçe Emniyet Müdürümüz Muzaffer Yüceur ile birlikte bisiklet ve yürüyüş yolunu ziyaret edip incelemelerde bulundu. Buradaki incelemelerin ardından Valimiz Orhan Tavlı, İlçe Emniyet Müdürlüğünü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Gün boyu süren ziyaretlerine devam eden Valimiz Orhan Tavlı, beraberinde Kaymakamımız Ahmet Güneri ve Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ile birlikte Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Ziraat Odasını ziyaret ederek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır ile Ziraat Odası Başkanı Muhsin Gümüş’ten ilçemiz ekonomisi hakkında bilgiler aldı. 

MUHTARLARI DİNLEDİ

Muğla Valimiz Orhan Tavlı Seydikemer ilçemizin mahalle muhtarlarıyla da düzenlenen toplantıyla bir araya geldi. Tufanlar Düğün Salonunda gerçekleştirilen Muhtarlar Toplantısına; Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz, Belediye Başkan Vekilimiz Bayram Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcılarımız Ramazan Kaynak, Mustafa Ali Türkan, Mustafa Karakuş, birim müdürlerimiz, Seydikemer İlçe Jandarma Komutanımız Sadık Çetin, İlçe Emniyet Müdürümüz Muzaffer Yüceur ve muhtarlarımız katıldı. Mahalle Muhtarlarımızın taleplerini ve sorunlarını dinleyen Valimiz Tavlı burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“İlk resmi ilçe ziyaretimize önemli bir ilçemiz olan Seydikemerimizden başladık. Belediye Başkanımız ve Kaymakamımızda ilçede yapılacak olan yatırımları konuştuk. Şuan halen süren projelerimizi ve yapılacak olan yatırımları değerlendireceğiz. Tabi bu arada siz değerli muhtarlarımızla da bir araya gelip mahallelerimizin ve ilçemizin sorunlarını hep beraber istişare etmek istedim. Seydikemer’e daha önce gelmiştim. Burada Tarım OSB’nin başlatılması ile ilgili bir çalışma yaptık. Kaymakam ve Belediye Başkanı süreci takip ediyorlar. Bizde Muğla Valiliği olarak bu konuda her türlü desteği vereceğiz. Seydikemer’i gezerken yapılan yatırımları gördük. Ziyadesiyle memnun oldum. İlçemize gayet yakışmış. Tabi Ulaştırma Bakanımız geçtiğimiz gün Seydikemer’i ziyaret etti. Antalya Yoluyla alakalı ulaşım alanında güzel çalışmalar yapacağız. Daha güçlü, konforlu bir seyahat yapılacağı Seydikemer için çalışıyoruz. Pandemi sürecinden geçiyoruz. Bu zor süreçte halkımız için uğraşan, çalışan Seydikemer Kaymakamlığına,  Seydikemer Belediye Başkanlığına ve siz değerli muhtarlarımıza teşekkür ediyorum. Sizler Pandemiyle mücadelenin gizli kahramanlarısınız. Bundan sonra ben Muğla Valisi olarak daha güzel bir Seydikemer ve daha güzel bir Muğla için çalışacağım.” 

Muhtarlarımız ile yapılan toplantının ardından Muğla Valimiz Orhan Tavlı beraberinde Seydikemer Kaymakamımız Ahmet Güneri, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ile birlikte yapımı devam eden Hükümet Konağı, Belediye Hizmet Binası ve Seydikemer Devlet Hastanesi’ndeki çalışmaları yerinde inceledi. 

ŞEHİT AİLESİ UNUTULMADI

Muğla Valimiz Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamımız Ahmet Güneri ve Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz daha sonra 2017 yılında Ağrı’nın Doğubeyazıt ilçesi Tendürek Dağı bölgesinde terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonda çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Alper Seven’in ailesini ziyaret ettiler. 

 Muğla Valimiz Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamımız Ahmet Güneri ve Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz gün boyu devam eden ziyaretlerine ilçemizin ekonomisine katkı sağlayan balık üretim tesisleri ile muz seralarını ziyaret ederek devam etti. Sırasıyla Seline Su Ürünleri Balık İşleme ve füme tesisi, hat su ürünleri yavru ve porsiyonluk balık üretim tesisi, muz serası ziyaret edildi. Muğla Valimiz Orhan Tavlı, muz serası sahibi Ali Cesaret’ten muz serasıyla ilgili bilgi aldı. 

ANTİK KENTLER ZİYARET EDİLDİ

Muğla Valimiz Orhan Tavlı, Seydikemer Kaymakamımız Ahmet Güneri, Seydikemer Belediye Başkanımız Yakup Otgöz ve Belediye Başkan Yardımcılarımız Ramazan Kaynak ile birlikte ilçemizde bulunan Letoon Antik Kenti ve Tlos Antik Kenti, Saklıkent Milli Parkı ve Karadere Plajını ziyaret etti.


Okunma Sayısı: 2178