Sinema ve dizi oyuncusu Gülnihal Demir ve Zafer Kaya, Seydikemer’de okullara giderek çocukları "Arkadaşım Ben Geldim" adlı oyunlarıyla tanıştırıyor.


Muğla'da sinema ve dizi oyuncusu Gülnihal Demir ve Zafer Kaya tarafından sahnelenen "Arkadaşım Ben Geldim" oyunu Seydikemer’de çocuklarla buluştu. Oyunda öğrencilere teknoloji bağımlılığından uzak tutulması mesajı veriliyor. Öğrenciler sahnelenen oyunu ilgiyle izledi.

Zafer Kaya'nın yazıp yönettiği ve Muğlalı ünlü oyuncu Gülnihal Demir'in sahne aldığı oyun ilgiyle izlendi. Tiyatro oyununu izleyen ve beğenen minik öğrenciler " Tiyatro oyunu bize annemizi babamızı üzmememizi, bilgisayar tablet ve cep telefonu ile fazla zaman geçirmememizi arta kalan zamanımızda arkadaşlıklarımızı ve ailemizle zaman geçirmemizi öğretti" dediler.

Ünlü Oyuncu Gülnihal Demir "Amacımız çocuklarımızı teknoloji bağımlılığından uzaklaştırarak kendi aralarında oynamalarını, eski oyunlarımızı gündeme getirerek çocukluğumuzda bizi biz yapan değerlere sahip çıkmak, büyüklere saygı küçüklere sevgi, " olduğunu söyledi.

Oyun Yazarı ve yönetmeni Zafer Kaya " Seydikemer Belediye başkanımız Yakup Otgöz bu projeyi destekleyerek bizlere ve en önemlisi hayatında ilk kez tiyatro izleyen minik öğrencilerimize verdikleri bu destekten dolayı kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Günümüzün en büyük sorunlarının başında gelen teknoloji bağımlılığını azaltarak, çocuklarımızın çocukluğunu yaşamaları en büyük dileğimiz, bu oyunumuzun başlıca amacı bu " dedi.


Okunma Sayısı: 1262