Sayısız nikah kıyan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, bu kez Yardımcısının mutluluğuna ortak oldu. Başkan Otgöz, Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak’ın nikahını kıydı.

Seydikemer Belediye Başkan Yardımcısı Ramazan Kaynak hayatını Duygu Çalışkan ile birleştirdi. Çiftin nikahını ise Belediye Başkanı Yakup Otgöz kıydı. Letoon apart otel bahçesinde gerçekleşen nikah töreninde Ramazan Kaynak ve Duygu Çalışkan çiftinin mutluluğuna Özden İşler, Hüzeyin Calışkan, Hasan İmdat Tıkır ve Soner Şaşmaz şahitlik etti. Ailelerin, çalışma arkadaşları ve sevenlerinin katıldığı düğün töreninde Başkan Otgöz, “Çalışma arkadaşımın nikahını kıyma mutluluğunu yaşıyorum. Onların mutluluğuna şahit olmak bizleri de çok memnun etti” dedi. Başkan Otgöz, günün anısına çifte kahve fincanı da hediye etti. Yapılan duanın ardından yerel sanatçı Arif Sümbül'ün söylediği türkülerle nikah törenine katılan misafirler eğlenceli vakit geçirdi.