Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, merkez ve kırsal mahallelerde yol yapım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Merkez ve kırsal ayırımı yapmayan Seydikemer  Belediyesi, vatandaşların yaşam standartlarının yükselmesi için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Seydikemer  Belediye Başkanı Yakup Otgöz, ‘Yolu olmayan mahallemiz kalmayacak’ söylemi ekipler tarafından hayata geçiriliyor. Özellikle kırsal mahallelerde kış aylarının rahat geçmesi için çalışma yürüten Fen İşleri müdürlüğü ekipleri vatandaşın da takdirini topluyor.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri müdürlüğü ekipleri bu hafta da ilçe sınırları içerisinde bulunan Dodurga, Çaltılar, Sahil Ceylan, Güneşli mevkilerinde stabilize yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kırsalda yaptığı hummalı çalışma, bölge halkının da takdirini topluyor.

Seydikemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri başta Dodurga  Mahallesi olmak üzere Güneşli, Çaltılar, Sahilceylan mahallelerinde stabilize yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Stabilize yol yapım çalışmalarını sürdüren ekipler aynı zamanda bakım ve onarım çalışması da yapıyor. Mahallelerinde yapılan çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade eden mahalle sakinleri Başkan Otgöz ve ekibine teşekkür etmeyi ihmal etmedi.