Seydikemer Belediye tarafından düzenlenen Kültür ve Sanat Festivali büyük bir heyecanla başladı.

Seydikemer Belediyesi, Su Basın Yayın Reklam Ajansı, Muğla Türk TV işbirliği ile organizasyonu yapılan festivalde ünlü sanatçılar sahne alacak. 17 Eylül – 23 Eylül arasında gerçekleştirilecek Festivalin ilk konserini Coşkun Sabah ile başladı. Bir hafta sürecek olan festivalde Coşkun Sabah, Aslı Güngör, Hüseyin Kağıt, Gözde Okan, Ferdi Solmaz ve Gülhan Öz müzik severler ile buluşacak.

Açılış konuşmasını yapan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Kumluova Kültür ve Sanat Festivali gibi ilçe tanıtımına katkı sağlayacak bu tür organizasyonlara devam edeceğiz. Amacımız vatandaşlarımızın üzerlerinden negatif enerjiyi atacakları, eğlence ve müzik dolu bir festivalle buluşturmak istiyoruz. Festival alanımızda büyüklerin ve çocukların eğlenebileceği yerler bulunuyor. Festivale gelen vatandaşlarımız pazar yeri ve stantlardan da alışveriş yapabilecekler. Tüm halkımızı Kumluova Kültür ve Sanat Festivaline bekliyoruz'' dedi.

İlçede düzenlenen konseri çok sayıda vatandaş katıldı.