Seydikemer Belediyesi ilçedeki öğrencilere yeni yıl hediyesi olarak sınıf takvimi hediye etti. Sınıftaki öğrencilerin fotoğrafları bulunduğu takvimi dağıtan Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz yeni yılın barış ve kardeşlik içerisinde geçmesini diledi.

Seydikemer Belediyesi, ilçedeki okullara yardımlarını sürdürürken, bu kez de miniklere sürpriz yaptı. Minik öğrencilerin bir arada olduğu sınıftaki fotoğraflarının buluşturulduğu 2019 yılı takvimi hazırlatılarak öğrencilere dağıtıldı. Dağıtım Şehit Gürcan Akan ilk Okulu ile başlarken, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz takvimleri tek tek miniklere dağıttı.  Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Öğrencilerimize yeni yılda hatıra kalsın diye bir jest yapalım dedik.  Bütün sınıfların öğrencilerden oluşan 2019 takvimi hazırladık. Her sınıfa ayrı ayrı vereceğiz. Bugün Yücel Adnan İlkokulunda 1/A sınıfı öğrencilerine takvimleri verdik. Öğrenci olmak çok güzel” dedi.
Seydikemerlilerin ve tüm insanların yeni yılını da kutlayan Otgöz, “İnşallah yeni yıl barış, kardeşlik içinde geçer. Savaşların bittiği bir yıl olur inşallah. Tüm öğrencilere de başarılar diliyorum” dedi.