SEYDİKEMER BELEDİYESİ EMITT FUARINDA GÖZ DOLDURUYOR


SEYDİKEMER STANDI YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

SEYDİKEMER BELEDİYESİ EMITT FUARINDA GÖZ DOLDURUYOR

Seydikemer Belediyesi, dünyanın en büyük turizm fuarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) göz dolduruyor.

İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 27.’si düzenlenen uluslararası turizm ve seyahat fuarı kapılarını ziyarete açtı. 6 ile 9 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda, her yıl olduğu gibi bu yıl da yerini alan Seydikemer Belediyesi fuarın ilk saatlerinden itibaren misafirlerini ağırlamaya başladı. 7. Salon 7232 numaralı bölümde stant açan Seydikemer Belediyesi, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekerken; Seydikemer’in tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri, fuar boyunca katılımcılara en güzel şekilde tanıtılacak. Fuarda yer alan “Dont” tabelası ise fuara gelenlerin ilgi odağı olurken, Saklıkent Kanyonu fotoğrafları ve ilçeye ait ören yerlerinin fotoğrafları dikkat çekiyor.

Fuarın ilk gününde Seydikemer Standında hazır bulunan Seydikemer Belediye Başkanı B. Önder Akdenizli, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Karakuş, AK Parti Seydikemer İlçe Başkanı Ali Büklü, MHP Seydikemer İlçe Başkanı Mehmet Arıç, Belediye Meclis Üyeleri ziyaretçileri ağırlayıp, Seydikemer’i tanıttılar. Seydikemer Standını; Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Muğla Valisi İdris Akbıyık, Fethiye Ticaret Odası Başkanı Osman Çıralı, Seydikemer-Fethiye Süt Üreticileri Birliği Başkanı Turgut Tokmak, MUTSO Başkanı Bülent Karakuş, Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Karakuş, Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, İstanbul Muğlalılar Derneği Başkanı Nimet Velioğlu ve vatandaşlar ziyaret etti.

Seydikemer standının yoğun ilgi gördüğünü ve fuarın göz kamaştıran stantlarından birini oluşturduklarını ifade eden Başkan Akdenizli; “Fuarlar, kentlerin tanınması ve özellikle turizm ekonomisi için çok önemli. EMITT gibi fuarlarda profesyoneller ve destinasyonlar buluşuyor. Biz de Seydikemer’imizin tarihi, doğal, turistik, kültürel güzelliklerini anlatmak için buradayız. İlçemiz konumu ve barındırdığı antik kentlerle turizme 12 ay hizmet etme noktasında önemli görev üstleniyor. Seydikemer’imiz, Saklıkent gibi bir doğa harikasında her yıl 100 binleri misafir ediyor. İlçemiz, Tlos, Pınara, Sidyma gibi ören yerlerinin yanında UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Letoon Antik Kenti’nde misafirlerimizi tarihi bir yolculuğa çıkarıyor. Yeni bir ilçe olmasına rağmen Seydikemer’in her geçen gün tanınırlığı artıyor. Biz de tarımdan tarihe, spordan turizme farklı alanlarda yatırım ve projelerle kentimizi geliştirmeye davam ediyoruz. Fuarda, turizm sektörünün temsilcileriyle yapacağımız görüşmelerle ilçemize daha fazla turist çekmeyi hedefliyoruz. Tarihle doğanın birbirine sımsıkı sarıldığı Seydikemer’imizi daha çok tanıtıp, turizmde de hak ettiğimiz payı almak istiyoruz” diye konuştu.

Başkan Akdenizli ayrıca yarın saat 14.00’da gerçekleşecek Açılış Kokteyline tüm katılımcıları davet etti.


Okunma Sayısı: 126