Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.


Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesi organizesinde ilçedeki esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıldı. Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürü Halil Ayat ve Zabıta ekipleri tarafından Seydikemer’in caddeleri ve sokaklarında dağıtılan Türk Bayraklarına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. İlçede her yer kırmızı beyaza bürünürken, vatandaşlar Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyesine teşekkür etti. Bayrak dağıtma etkinliğinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Tören programı öncesi Seydikemer Kapalı Spor Salonunda da devam edeceği bildirildi. 

Seydikemer’de Cumhuriyet coşkusunun yaşandığını kaydeden Seydikemer Belediyesi Zabıta Müdürü Halil Ayat; “Seydikemer Kaymakamlığı ve Seydikemer Belediyemizin iş birliği ile ilçemizdeki esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıtıyoruz. Seydikemer 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına en güzel haliyle hazırlanıyor. Bayrak dağıtma etkinliğimiz yarın (29 Ekim Cuma) Seydikemer Kapalı Spor Salonu önünde de devam edecek. İsteyen vatandaşlarımız buradan da şanlı Türk Bayrağımızı temin edebilirler” dedi.

“CUMHURİYET KAPISI SEYDİKEMER’E ÇOK YAKIŞACAK”

Seydikemer Belediyesi tarafından yapılan ve Ressam ve Heykeltıraş Ali Rıza Başarır'ın imzasını taşıyan Cumhuriyet Giriş Kapısı, 29 Ekim Cuma günü yapımı tamamlanıp ziyaretçilerini bekliyor olacak. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Cumhuriyet Giriş Kapısının, Cumhuriyet’in kuruluşunun 98’inci yıl dönümünde yapımının tamamen tamamlandığını ifade etti. Seydikemer’i, Türk Tarihinin önemli devletlerini simgeleyen sembolik yapıtlarla taçlandırdıklarını belirten Başkan Otgöz, son yapılan Cumhuriyet Giriş Kapısının Seydikemer’e çok yakışacağını söyledi.



Okunma Sayısı: 1216