Seydikemer yapılacak olan 100 Toplu Konut Projesinin, canlı yayında noter huzurunda kura çekimi yapılarak hak sahipleri belli oldu.


Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle “Her Yıl 100 Bin Yeni Sosyal Konut projesi kapsamında, Seydikemer İlçesine yapılacak olan 70 adet (2+1) ve 30 adet (3+1) olmak üzere toplamda 100 adet toplu konut projesinin kura çekilişini, Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Ak Parti İlçe Başkanı Ecz. Salih Gümüş, Seydikemer Belediye Başkan Yardımcıları, Mustafa Ali Türkan, Mustafa Karakuş, Ramazan Kaynak ve Seydikemer Belediye Meclis Üyesi Alper Çalıkoğlu canlı yayında izledi.

Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz Toki için vatandaşlarımızın istekleri çok fazlaydı. Bizde bunu göz önünde bulundurarak devamlı müracaat ettik. Allah’ın izni ile nasibimiz bugüne kısmetmiş. Türkiye genelinde Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın koordinesi, Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın destekleriyle Türkiye genelinde 100 Bin Konut Projesinden 100 tanesini de Seydikemer’e ayırdılar. Cumhurbaşkanımıza, Bakanlarımıza tüm Seydikemer’liler adına çok teşekkür ediyorum. Bugün burada kura ile çekim yapıldı. Şehit ailelerimize, engelli kardeşlerimize öncelik tanındı. Hak sahibi 100 vatandaşımız noter huzurunda belirlenmiş oldu. Hiçbir hak geçmeden adaletli bir şekilde hak sahipleri kura ile belli oldu. Yapılacak olan 100 konutun 70 tanesi (2+1), 30 tanesi ise (3+1) konutlardır. İnşallah bizde en kısa zamanda inşaatın başlaması için gerekli çalışmaları başlatacağız. Tüm Seydikemer’lilere hayırlı olmasını diliyorum dedi.


Okunma Sayısı: 1729